Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Na Maksimiru se očekuje više od 15 tisuća gledatelja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.07.22. | 08:25

Iz Dinama su izvijestili da sve pripreme za utakmice teku u skladu s nedavnim dogovorom HNS-a, policije i dvaju klubova

Do petka prijepodne, kad je Dinamo izišao sa službenim podacima, bilo je prodano gotovo 14 tisuća ulaznica za Superkup. Odnosno, preciznije, bilo je do tada prodano 8050 jednokratnih karata, zatim 2500 koje su kupili navijači Hajduka te još 3300 godišnjih ulaznica za Dinamove navijače. Jasno je da će Maksimir biti dobro ispunjen, očekuje se preko 15 tisuća ljudi, ukupni je kapacitet oko 22 tisuće.

Inače iz Dinama su izvijestili da sve pripreme za utakmicu teku u skladu s dogovorom HNS-a, policije, Dinama i Hajduka, a sve sigurnosne pripreme i koordinaciju između klubova i HNS-a koordinira Ravnateljstvo policije. Postoji plan osiguranja utakmice koji je usklađen s policijom. Zona jug u potpunosti je pripremljena za navijače Hajduka, bit će spremna ugostiteljska ponuda, voda, sanitarni čvorovi. Stadion Maksimir se otvara na dan utakmice u 18 sati. Dinamo fan zona na Sveticama radit će od 16:00- 23:59 sati.

Dinamo je na svojoj stranici objavio i što navijači ne smiju unijeti na stadion.

"Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, električne cigarete i ostala elektronska oprema, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može utjecati na sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Zabranjen je unos ruksaka, putnih torbi i sličnog. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Hrvatski nogometni superkup

Subota, 9. srpnja

Dinamo – Hajduk 20.00

(T.N.)


Tagovi

GNK DinamoHajdukSuperkup 2022

Ostale Vijesti