Sanjin Strukic/Pixsell
Sanjin Strukic/Pixsell

Na Kajzerici smatraju da su oštećeni kod gola Mudražije

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.09.24. | 08:43

U redovima Lokomotive općenit je stav kako Kolinger nije utjecao na igru prilikom ubačaja Leovca a koji je prethodio poništenom pogotku Mudražije

Ljuti su bili u Lokomotivi nakon utakmice s Osijekom. I dok poništeni pogodak zbog zaleđa nije sporan, onaj drugi koji je zabio Mudražija a Strukan uvažio sugestiju VAR sobe izazvao je priličnu dozu negodovanja kod domaćina. Na Kajzerici smatraju kako Kolinger, koji je bio u skoku nakon ubačaja Marina Leovca koji je prethodio pogotku, nije utjecao na igru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Gol je poništen, to je njihova odluka koju moramo poštovati. Ne znam je l' bilo ili nije, ali ništa se neće dogoditi jer smo izgubili utakmicu i moramo se pripremati za onu sljedeću", rekao je Silvijo Čabraja nakon utakmice. Trener Lokomotive bio je jedan od rijetkih koji nije sijao ogorčenje. No, sve je ostalo u granicama prihvatljivog. Ionako je utakmica bila završena i ništa se nije moglo promijeniti. Hoće li Lokomotiva dobiti barem malu zadovoljštinu i utjehu vidjet ćemo na sudačkim analizama i izvješću komisije. Kako bilo, tri boda iz Pule poništena su protiv Osijeka.

"Prvih pola sata Osijek je bio bolji. Ušli su bolje u utakmicu a mi smo počeli igrati tek nakon tog gola. Zabili smo dva, VAR je odlučio tako kako je već odlučio. Trebali smo treći barem za remi", rezime je Silvija Čabraje koji nema prigovora za drugo poluvrijeme.

"Htjeli smo, imali želju ali i nekih individualnih problema", zaključio je trener Lokomotive koja u sljedećem kolu gostuje u Maksimiru kod Dinama.




Tagovi

Silvijo ČabrajaHNLLokomotiva ZagrebNK Osijek

Ostale Vijesti