Muka Osječana na startu Europe: Nećemo biti prekritični, izborili smo po što smo došli

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.06.17. | 07:58

Nogometaši Osijeka pobjedom su otvorili kvalifikacije za Europsku ligu.

U prvom pretkolu Europske lige, Osijek je slavio na gostovanju kod Sante Colome u Andori s 2:0. Pobjeda je teško izborena, budući da je rezultat do posljednjih desetak minuta bio 0:0. No u završnici su Osječani uspjeli doći do dva gola, koja su im osigurala slavlje. Mioč je zabio prvi pogodak nakon odbijanca u 79. minuti, a konačan rezultat je u šestoj minuti sudačke nadoknade postavio Lukić.

UPOZORENJE: Jalovi Osijek do pobjede protiv amatera tek u završnici utakmice (VIDEO)

Da mi je netko ponudio ovakav rezultat, odmah bih ga prihvatio. Neću cjepidlačiti i biti prekritičan. Izborili smo ono po što smo došli. Igrači su bili pod pritiskom očekivanja svih, a i velikih napora priprema. Sad je prošlo i možemo u miru čekati uzvrat, ali i nastaviti pripreme za naše prvenstvo. Sve će se drugo brzo zaboraviti, a što nije bilo dobro u hodu ćemo otklanjati“, rekao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić, prenose Sportske novosti.

Benedik Mioč zabio je prvi pogodak za vodstvo protiv domaćina.

Teška je bila utakmica. Suparnik je stao u obranu i radio brojne prekide. Otezao je s igrom. Nismo pronalazili rješenje za dolazak u vodstvo. Na kraju je sve dobro ispalo i rekao bih da se nakon svega samo rezultat pamti i da je on jedino vrijedan u ovoj utakmici“, kazao je Mioč.

Uzvratni dvoboj prvog pretkola Europske lige igra se u Osijeku u Gradskom vrtu u četvrtak.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

OsijekZoran ZekićCesare PrandelliUE Santa Coloma

Ostale Vijesti