Mourinho traži pojačanja u Barcinom dvorištu: Pripremio 10 milijuna eura za Alexa Songa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.03.15. | 17:14

Kako se bliži kraj sezone, tako su sve glasnije špekulacije oko potencijalnih transfera diljem Europe. Dakako, Chelsea će ponovno biti jak faktor na tržištu, a najnovija informacija iz španjolskog Sporta govori kako će Jose Mourinho po novo pojačanje u Barcelonu!

Naime, otkako je iz West Hama izašla vijest kako ne misle otkupiti ugovor Kamerunca Alexa Songa, koji trenutno odrađuje posudbu na Upton Parku, odmah su se na noge digli čelnici Chelseaja. Song je početkom sezone stigao iz Barcelone gdje ga je tamošnji glavni strateg Blaugrane Luis Enrique označio kao definitivni višak.

Mourinho želi dodatne 'mišiće' u veznoj liniji koji bi pokrili neigranje Matića ili Fabregasa. Dvadesetsedmogodišnjeg Kamerunca ugovor na Camp Nouu veže do 2017. godine, ali je jasno dao do znanja kako se ne misli vraćati u prijestolnicu Katalonije.

Procjenjuje se kako bi ga Jose dobio za 10 milijuna eura, a u tom bi slučaju Song obukao već četvrti dres nekog londonskog kluba. Podsjetimo, u dosadašnjem je dijelu karijere nosio boje Arsenala, Charltona te aktualnog West Hama.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jose MourinhoBarcelonaAlex SongWest Ham

Ostale Vijesti