Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

Mourinho opet želi hrvatskog vezista, no želi li on u Istanbul?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 12:45

Trener Fenera treba pojačanja u veznom redu, a kupovati bi htio u Engleskoj

Unatoč tome što je veznjaka potpisao samo prije godinu dana, Manchester City bi se mogao suočiti s mogućom prodajom Matea Kovačića, aktualiziraju ponovno priču turski mediji, a prenose engleski.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako ostaje očekivanje da će Građani angažirati odgovarajuću pričuvnu opciju za Rodrija u veznom redu, velik dio drugog posla kluba u vezi s transferima i dalje se oslanja na velike novčane odlaske iz trenutne momčadi.

Prema informacijama turskog Fotomaca, koje je prenio Turkish-Footbal.com, Fenerbahce, kojeg vodi legendarni portugalski trener Jose Mourinho, zainteresiran je za dovođenje hrvatskog reprezentativca. Objašnjeno je da je Mourinho, dok želi ojačati svoju momčad u Turskoj uoči nove sezone, prepoznao potrebu za pojačanjima u sredini i sada svoju pozornost usmjerava na Premier ligu – diviziju u koju se vrlo dobro poznaje.

Kao takav, Fener se sada usredotočio na Kovačića, a Mourinho je poznati obožavatelj igračevih vještina i onoga što on može doprinijeti momčadi. Međutim, 30-godišnjak ima još tri godine do isteka postojećeg ugovora s Cityjem, a interes za prelazak ostaje nejasan.

Očekuje se da će Mateo Kovačić biti jedna od dvije zvijezde Manchester Cityja s nedavnog Eura koje će sudjelovati na klupskoj predsezonskoj turneji po Sjedinjenim Državama kasnije ovog mjeseca, nakon što je ispao iz natjecanja s Hrvatskom u grupnoj fazi.

Očekuje se da će se i Josko Gvardiol pridružiti momčadi Pepa Guardiole u nadolazećim danima, nakon što je veliki dio svojih ljetnih praznika proveo duž istočne obale SAD-a, dodajući prijeko potrebnu obrambenu dubinu u redove Manchester Cityja.

Što se tiče iznimno uzbudljivog dolaska Savija iz ESTAC Troyesa, Brazilac možda neće biti dio predsezonske turneje Manchester Cityja zbog prihvatljivog razdoblja odmora, ali bi se mogao vratiti u Cityjevu Akademiju prije FA Community Shielda s Manchester Unitedom. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Mateo KovačićManchester CityFenerbahçeJose MourinhoLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti