Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Moreno u Lokomotivu, Moreno iz Lokomotive: Čabrajina družina remizirala s Hebarom, igrao Živković

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 08:28

Stoper Dinama otišao je na novu posudbu kod 'gradskog rivala'

„Međutim, muči me da se ne dogodi najgore, ubit ćemo tele zbog šnicle“, rekao je Božidar Šikić u siječnju ove godine kad je Dinamo, na zahtjev Sergeja Jakirovića, s posudbe iz Lokomotive u svoje redove povukao Morena Živkovića. Iako je trener Dinama uvjeravao kako je Moreno 'taj' te da sina nekadašnjeg Vatrenog vidi kao prvotimca Plavih, Moreno se pod njegovim vodstvom nije naigrao. No, barem je osvojio prvenstvo i Kup…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Uoči početka nove sezone postalo je jasno kako je Živković i dalje u drugom planu. A onda su Plavi doveli još jednog stopera, Raula Torrentea. Budući da je za svakog mladog igrača najvažnije da igra, Živković je odlučio još jednom svoje talente odnijeti na Kajzericu, o čemu smo još pred neki dan pisali. Sad, hoće li se tamo zadržati do siječnja ili svibnja sljedeće godine, pokazat će vrijeme, ali u svakom slučaju njegov je dolazak prilično razveselio Silvija Čabraju kojem definitivno nitko ne bi htio biti u koži.

Ostao je Čabraja bez Čavline, Bartoleca, Kalaice, Bubanje i Marića, dok se na dulji period ozlijedio i Krivak. Nadalje, priča o odlasku Šotičeka aktualna je već mjesecima, a kad se sve zbroji i oduzme, ispada da je Lokomotiva, u odnosu na prošlu sezonu, 'poklonila' praktički pola svoje momčadi. U redu, na Čavlini se nešto zaradilo, ali daleko je to od 'plafona' mladog vratara koji će dogodine braniti boje Osijeka gdje je na posudbi iz Dinama.

Valja spomenuti kako je Lokomotiva ove nedjelje u Sloveniji odigrala svoju drugu pripremnu utakmicu. Protivnik im je bio bugarski prvoligaš Hebar Pazardzhik, klub čije su boje donedavno branili Loren Maružin, Bojan Knežević, Ante Živković i Zvonimir Mikulić, dok su sada ostali bez 'hrvatskog štiha' u svlačionici. Pobjednika nije bilo, završilo je 1-1, s tim da je Lokomotiva povela u 30. preko Kukavice, da bi onda u 65. konačnih 1-1 postavio Hamdiev.

U tom ogledu je drugo poluvrijeme za Lokose odigrao baš Moreno Živković, dok su utakmicu zbog odmora, kako javlja Predrag Jurišić iz SN, propustili Hendija, Šotiček, Čop, Goričan i Fetai. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Moreno ŽivkovićMoreno ŽivkovićLokomotiva ZagrebDinamo ZagrebprijateljskaPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti