Roma dovodi pojačanje iz Uniteda!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.07.17. | 13:55

Već počinje trošiti novac od Rudigera.

Rudigera želi zamijeniti stoperom Schalkea, Matijom Nastasićem. Srbin već tri godine igra u Bundesligi, a prije toga nosio je dres Manchester Citya i Fiorentina pa već ima iskustvo igranja u Serie A. Riječ je o mladom igraču, ima tek 24 godine i bio bi Romin zalog za budućnost. Monchi je za njega spreman iskeširati oko 12 milijuna eura. Kako javlja Gazzetta dello Sport taj je posao vrlo blizu realizacije.

Drugi igrač kojeg želi dovesti je Anthony Martial iz Manchester Uniteda. On je ove sezone za United odigrao samo 25 ligaških utakmica, a mnoge važne tokom sezone je propustio i ostao na klupi. Očito je kako Mourinho ne računa previše na njega i opet mu prijeti klupa, no Roma bi mu mogla ponuditi spas.

Otvorena je pozicija na desnom krilu pokraj napadača Edina Džeke i upravo bi tu Monchi želio vidjeti Martiala. Ipak, ne želi sve novce spiskati na to, želi s pozitivnom bilancom završiti transferni rok pa mu je opcija dovođenja Francuza na posudbu. Već se raspitivao za njega u Manchesteru i transfer je realna opcija.

On je stigao u United 2015. godine i bio jedan od najskupljih tinejdžera na svijetu, ali nije se uspio do kraja afirmirati. Mourinho mu baš ne vjerujemo, a već se dugo pojavljuju spekulacije kako on želi igrati i želi sreću potražiti negdje drugdje. Bio bi to sjajan posao Rome s kojima bi popunila jedine dvije pozicije nad kojima je upitnik.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ramon Rodriguez MonchiAnthony Martialtransferiprijelazni rok

Ostale Vijesti