Monchi pitao Šukera za savjet pa odlučio dovesti prvu zvijezdu HNL-a

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.05.19. | 10:31

Novi star/sportski direktor zagrizao je za Dinamovog dragulja.

Jedan od prvih poteza po povratku u Sevillu bio sastanak s Davorom Šukerom i Juanmom Lopezom, bivšim španjolskim reprezentativcem i igračem Atletico Madrida, koji je trenutačno jedan od vodećih španjolskih agenata i zastupa zvijezde poput Alvara Morate, Nacha, Diega Llorentea, a Hrvatima je zanimljiv jer u svojoj ergeli ima i najveću zvijezdu Dinama te HNL-a Danija Olma.

Baš je španjolski purger bio glavna tema njihovog razgovora, a Sevillin sportski direktor navodno je ozbiljno zagrizao za Danija kad je čuo što o njemu ima reći HNS-ov predsjednik i legenda Seville.

Problem bi mogla biti odšteta jer je dobro poznato da će Dani Olmo koštati oko 30 milijuna eura, milijun, dva eura više ili manje, a to je iznos koji Sevilla ne isplaćuje često. Također, Olma žele Barcelona, Liverpool, Borussia Dortmund te još poneki europski velikan, a oni će puno lakše platiti iznos koji za španjolskog U-21 reprezentativca traži hrvatski prvak.

Olmu je jedan od uvjeta pri izboru novog kluba garancija udarne momčadi, a Sevilla će mu je, izgleda, dati jer bi u slučaju njegova dolaska prodali Franca Vazqueza.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Dani OlmoDavor ŠukerMonchiSevilla

Ostale Vijesti