Monchi otkrio kolika je šansa da se Rakitić vrati u Sevillu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.04.20. | 13:38

Ništa nije skrivao.

Monchi je rekao kako je transfer u ovom trenutku previše riskantan zbog cijele situacije u svijetu uzrokovanom koronavirusom.

„Još uvijek se ne zna što će se dogoditi s nogometom općenito pa stoga ne planiramo trošiti velike iznose kada ni sami nismo sigurni kakvi će nam biti prihodi. U našem klubu neće biti nikakvih novih pojačanja, baš kao ni obnova ugovora“, rekao je Monchi za Eldesmarque, pa nastavio:

„Ne postoje nikakvi pregovori između Ivana Rakitića i Seville. Pročitao sam da je Ivan rekao kako bi se on volio vratiti u naš klub jednog dana. Zahvaljujem mu se na tim riječima, ali u ovom trenutku to je previše riskantan potez. Mi trenutno nismo zainteresirani ni za koga“, dodao je sportski direktor Seville.

Ivan Rakitić već je neko vrijeme na izlaznim vratima Barcelone, a prije nego li je cijeli svijet „stao“ zbog koronavirusa, mnogi su vjerovali kako je povratak u Sevillu najbolja opcija, kako za njega, tako i za klub u kojem je hrvatski reprezentativac ne tako davno nosio kapetansku vrpcu.

U dresu Seville Raketa je odigrao 149 utakmica u svim natjecanjima, a ukupno je zabio 34 pogotka. Iako je u nekoliko navrata govorio kako bi se jednoga dana volio vratiti u klub, od toga, barem za sada, neće biti ništa...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ivan RakitićMonchitransferi

Ostale Vijesti