REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Modrić postavio još jedan rekord: „Što još mora učiniti da bude jasno da nikad ne gubi čaroliju?“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 12:55

Još je jednom ispisao povijest Reala

Hrvatski maestro Luka Modrić opet nije startao za Real Madrid, ali je igrao zadnjih 20 minuta. Kraljevi su pobijedili Stuttgart 3-1, a Modrić je asistirao Rüdigeru za pobjedu. S 39 godina i osam dana Modrić je postao najstariji asistent u povijesti Reala u Ligi prvaka. U povijesti Lige prvaka asistenciju stariji od Modrić upisali su samo Ryan Giggs (39 godina i 363 dana) i Amedeo Carboni (39 godina i 176 dana).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Zauvijek Luka", napisao je Fabrizio Romano pod objavom na Instagramu sa statistikom najstarijih asistenata, a na X-u je dodao: "Nikada neće ostariti".

Trinaest minuta nakon ulaska na travnjak, Luka je izveo korner s lijeve strane, naciljao u trepavicu Antonija Rüdigera koji ju je glavom zakucao za 2-1 u mrežu. Za njegovih 20 minuta na terenu, Marca mu je dala visoku ocjenu 8:

"Savršen centaršut Hrvata omogućio je Rüdigeru da zabije za 2-1. Što još mora učiniti da svima udebude jasno da nikad ne gubi čaroliju", piše Marca, a hvalio ga je i Carlo Ancelotti.

"Rüdiger je kvalitetan u našem i protivničkom šesnaestercu, jako važan igrač. Ali moramo cijeniti i kvalitetu izvođača prekida, koji je bio Modrić. S Rodrygom ove sezone nismo bili opasni u tom segmentu, ali imamo igrače poput Rüdigera koji su vrlo jaki u igri glavom.".



Tagovi

Luka ModrićReal MadridLiga prvaka

Ostale Vijesti