Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Modri Šibeniku napunili blagajnu, a sad im pune i svlačionicu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.07.21. | 08:10

Odlična suradnja dva kluba se nastavlja.

Dinamo je već prošle sezone kupio kapetana Šibenika Marka Bulata za 2,5 milijuna eura čime je klub sa Šubićevca praktički riješio godišnji budžet. No, suradnja se nastavila i ove sezone pa je prije par dana realiziran transfer Denija Jurića za što su Modri uplatili još milijun eura.

U toj priči sjajno je prošao Šibenik jer osim novca koji im je uplaćen dogovoreno je da Jurić ostane na Šubićevcu barem do kraja prijelaznog roka, a moguće i dulje, najkasnije do zime, a sve ovisi o izlaznim transferima s Maksimira.

No, tu suradnja ova dva kluba ne završava. Dinamo je nedavno u Krešimirov grad na posudbu poslao Antonija Marina, a prema saznanjima sportskih novosti još nekoliko igrača bi trebalo put Šubićevca.

Riječ je o Edinu Julardžiji, Robbieu Burtonu pa čak i Atiemwenu. Međutim, teško je očekivati da će baš svi završiti na jugu, za sad je najizgledniji Jularardžija, dok je kod Burtona navodno problem što on ne želi posudbu u HNL već negdje u inozemstvo.

No, osim igrača zagrebačkog Dinama put Šibenika bi mogao i jedan splitskog Hajduka. Naime, ponovno je aktivna priča kako s Poljuda na Šubićevac na posudbu mogao doći Marin Jakoliš.

Rođeni Šibenčanin i nekadašnji mladi reprezentativac u Splitu nikako ne može uhvatiti kontinuitet te bi ovaj posao mogao biti dobar za sve tri strane.

 


Tagovi

Dinamo ZagrebNK ŠibenikPrva HNLDeni JurićEdin JulardžijaRobbie BurtonIyayi AtiemwenMarko BulatMarin Jakoliš

Ostale Vijesti