Josip Regovic/Pixsell
Josip Regovic/Pixsell

Mladi talenti sude vodećim momčadima lige, Strukan dijeli pravdu Dinamu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 16:38

Stigli su suci za 9. kolo HNL-a.

Na službenoj stranici HNL-a objavljen je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 9. kola domaćeg prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo u petak od 18 sati otvaraju Istra 1961 i Osijek. Pravdu će im dijeliti Mario Zebec, a iz VAR sobe pomagat će mu Ante Čuljak.

Subotnji program u 16 sati otvaraju Lokomotiva i Gorica. Glavni sudac bit ćć Zdenko Lovrić, dok će glavnu riječ u VAR sobi imati Dario Bel.

Od 18.30 sati u subotu nas očekuje gostovanje vodeće momčadi lige u Podravini. Dvoboj Slaven Belupa i Rijeke sudit će mladi Mateo Erceg, a da sve prođe kako treba, iz VAR sobe kontrolirat će Igor Pajač.

Dvije utakmice čekaju nas i u nedjelju. Prvo će na travnjak istrčati Varaždin i Dinamo od 16 sati. Dvoboj će suditi Duje Strukan iz Splita, Jakov Titlić bit će četvrti arbitar, a Ante Terzić sjedit će u VAR sobi.

Kolo će od 18.30 zaključiti Hajduk i Šibenik. Dalmatinski derbi sudit će mladi talent iz Čakovca - Patrik Kolarić. Njegovo arbitriranje iz VAR sobe nadgledat će Ivan Bebek.

Kompletan raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 9. kola HNL koje se igraju 04. - 06.10.2024.g.:




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR suciSudacSudačka komisija HNS-avideo sudac

Ostale Vijesti