Misterij! Tko je izašao iz Dinama u Audiju i s maskom iz horora Vrisak!? (FOTO / VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.11.15. | 14:17

Brojne novinare na Maksimiru zaintrigirao čovjek s maskom iz horora Vrisak!

Novi kaos u hrvatskom nogometu! Rano jutros uhićen je Zdravko Mamić, njegov sin Mario Mamić i još dvije osobe. Kasnije su policajci u civilu na aerodromu Pleso priveli i izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića, koji se s reprezentacijom vratio s prijateljske utakmice iz Rusije.

>> Zdravko Mamić u zatvoru, uhićeno i još pet osoba, USKOK ponovno u Dinamu!

>> PNUSKOK upao i u prostorije HNS-a! Predsjednik Šuker opet nestao

Od jutra traju pretresi na nekoliko lokacija. Istražitelji su stigli na Maksimir kako bi pročešljali Dinamove urede, a bili su i u kući, te prostorijama agencije Mamićevog sina Marija. PNUSKOK je također pretresao i prostorije HNS-a u zagrebačkom hotelu Hilton, no tamo nisu pronašli predsjednika Davora Šukera koji se navodno uopće nije vratio iz Rusije, nego je produžio za London.

Posebno zanimljiva bila je jedna scena pred Maksimirom. Naime, kamere televizije N1 snimile su kako u automobilu marke Audi, sa službenog parkinga GNK Dinama, odlazi čovjek koji je na licu nosio masku iz filma Vrisak. Nedugo potom, pod istom se maskom i u istom autu i vratio na Dinamov parking.

Neslužbeno se doznaje da se radi o financijskom direktoru Dinama Mateju Škegri. Zašto je nosio masku, nije poznato. Video pogledajte ovdje.

(Foto / Video: N1)


Tagovi

Dinamo ZagrebZdravko MamićMatej ŠkegroHrvatski nogometni savezHNS

Ostale Vijesti