Foto: Istra 1961
Foto: Istra 1961

Mister biranim riječima pričao o Coppitelliju: „Vidi se njegov nogomet i njegova igra, a mi gledamo prema naprijed, analiziramo…“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 15:05

Istrijani za ovaj ogled ne mogu računati na Čuića, Ćalušića, Jaganjca i Blagojevića.

Ovog četvrtka održana je konferencija za medije u Puli uoči ogleda Istre 1961 i Osijeka koji se snage odmjeriti u 9. kolu HNL-a (petak, 4. listopada, 18 sati).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iz domaćeg tabora utakmicu su najavili trener Tramezzani te napadač Salim Lawal Fago.

„Naša momčad jako dobro radi. Mislim da se može vidjeti sav njihov trud, rad i angažman koji ulažu. Vjerojatno nam nedostaje nekoliko bodova, da, ali ja sam dovoljno sretan da vodim ovakvu predanu ekipu. Danas nakon treninga imat ćemo definitivnu odluku o igračkom kadru, naći rješenja, neka smo već i probali. Zasad su izvan igre Čuić, Ćalušić, Jaganjac i Blagojević. Što se Osijeka tiče, promijenili su neke igrače, no igraju dobro. Federico je dobar trener. U zadnjoj utakmici vidi se njegov nogomet i njegova igra, vjerujem da će im ove sezone ići jako dobro. Sigurno će sutra doći jako motivirani, i znam da se sučeljavamo s ekipom koja jako dobro radi“, za početak je istaknuo trener Tramezzani, da bi onda dodao:

„Naša ekipa daje uistinu sve od sebe. Na zadnjoj utakmici odigrali smo dobar remi, uzeli bod, trenutno su mnoge stvari pozitivne, ali ne donosimo kući ono što je jedna od najvažnijih stvari u ovoj fazi sezone, jer sada je predviđeno da se skupljaju bodovi… No gledamo naprijed, radimo, analiziramo. Znamo svoj put kojim moramo nastaviti i slijediti ga, biti predani. Nogomet je uvijek sastavljen od faza, čak i najbolji klubovi imaju uspone i padove“, zaključio je Mister koji je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici imao okršaj s Demonima te će biti posebno zanimljivo kakav će prijem dobiti od svojih navijača u nadolazećoj utakmici.

„Potpuno smo spremni za sutrašnji ogled s Osijekom. Znam da će biti sigurno teška utakmica, ali dobro smo trenirali, dali sve od sebe i uvjeren sam da ćemo sutra uzeti tri boda. Nogomet je nogomet, ponekad ide dobro, ponekad lošije od očekivanog, ali liga je tek krenula, još je puno utakmica pred nama, vjerujem da će nam ići sve bolje i bolje“, nadovezao se na trenera Salim Lawal Fago, napadač Zeleno-žutih koji je ljetos na stolu imao ponudu iz Belgije koja bi Istrijanima napunila bankovni račun sa 750 tisuća eura. Ali, ponuda je odbijena, Lawal je ostao te će sada na muke staviti braniče Bijelo-plavih.

„Rezultat je uvijek važan, ali važno je i raditi. Vjerujte, doći ćemo uskoro do dobrog rezultata. Osijek je dobra ekipa, bez sumnje, brzi su u napadu, no smatram da smo mi još brži i da ćemo bolje odigrati utakmicu“, zaključio je brzonogi Nigerijac.



Tagovi

Paolo TramezzaniSalim Fago LawalIstra 1961NK OsijekHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti