Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Mišić o svojoj sudbini u Dinamu: "Očekivao sam više minuta. Volio bih ostati, ali..."

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.04.21. | 08:15

Pouzdani veznjak pokazao se kao netko kome Krznar itekako vjeruje.

Svoj drugi pogodak u dresu Dinama Josip Mišić zabio je u polufinalu Hrvatskog kupa. Pogodio je sjajno, vidjelo se da je lopta završila točno tamo gdje je on to i htio, ali njemu to nije bio prvi put da zabija lijepe pogotke van 16-erca.

Radio je isto u Osijeku, Rijeci, PAOK-u... Skoro pa svugdje gdje je igrao.

26-godišnjak iz Vinkovaca ovog je ljeta stigao u Dinamo na jednogodišnju posudbu. Informacije hrvatskih medija bile su oprečne - neki su pisali s mogučnošću otkupa, a drugi s obveznim otkupom. Izgleda kako se Dinamo nije ništa obvezao u ovom slučaju...

Mišić je u Maskimirsku 128 u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka. Dugo nije igrao, imao je velikih zdravstvenih problema koji su sada, na svu sreću, iza njega, ali posljednje vrijeme sve ga se češće viđa u početnoj postavi. Jasno, Ademi i Jakić su prvi izbor kad je riječ o središnjim veznjacima, ali Mišić... On je odmah iza.

"Da, posudba mi je gotova na kraju sezone. Nisam još s klubom ništa konkretno razgovarao.Vjerujem da će biti sve dobro, da ćemo se uspjeti dogovoriti ta da ću ostati u Dinamu. Volio bih ostati", rekao je Mišić u razgovoru za Sportske novosti pa dodao:

"Igraču je najbitnije igrati. Kroz utakmice raste i samopouzdanje, pa je onda logično da sve bolje igraš. Tako je i sa mnom, u posljednje vrijeme igram češće pa se zato super osjećam. Minutaža? Mogu kazati da sam očekivao malo više minuta", dodao je 26-godišnji veznjak koji je za Sporting ugovorno vezan do ljeta 2023. godine.

Zeleno-bijeli su u posudbu Mišića ugradili otkupnu klauzulu u iznosu od dva milijuna eura, a to je nešto što je u ovom trenutku malo previše za Dinamo. Doduše, plaćali su Modri i veće odštete, ali uzmemo li u obzir da su ove zime na pojačanja potrošili oko 10 milijuna eura, tad je jasno kako novaca nema baš 'na bacanje'.



Tagovi

Josip MišićDinamo ZagrebSportingposudbatransferinogometni transferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti