Messi pokrenuo inicijativu koja će značajno pomoći Barceloni

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.03.20. | 16:40

Gesta za svaku pohvalu.

Pandemija koronavirusa uzrokovala je potpuni zastoj svjetskog sporta, pa tako i svih najvažnijih nogometnih natjecanja. S obzirom na to da nema utakmica, jasno je i da su klupski prihodi drastično smanjeni, a skupo plaćene zvijezde svakog mjeseca očekuju svoje astronomske ugovore na bankovnim računima. 

Stoga se već danima vodi polemika trebaju li igrači pristati na smanjenje plaća ili ne, a već se jučer u španjolskim medijima naveliko pisalo o tome kako bi se u kompletnog sportskom društvu Barcelona moglo dogoditi upravo smanjenje primanja. 

Mundo Deportivo danas piše da su Lionel Messi, Gerard Pique, Sergio Busquets i Sergio Roberto sinoć održali sastanak s upravom kluba na kojem su pristali na smanjenje plaće dok traje stanka zbog smrtonosnog virusa.

Navodno je inicijator pristanka bio Messi, a njegov pozitivan primjer slijedili su i ostali navedeni. Za kraj spomenimo kako Barcelona na plaće igrača prve momčadi troši astronomska 552 milijuna eura. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Lionel MessiNajplaćeniji sportaši

Ostale Vijesti