REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Messi: "Nisam se ponio kako treba prema Nizozemcima nakon pobjede u četvrtfinalu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.01.23. | 19:24

Argentinčev svojevrsni silenzio stampa trajao je do danas, kada je u razgovoru za TyC Sports otkrio što se događalo u Kataru

Nakon što se konačno okitio naslovom prvaka svijeta, Leo Messi nije se previše oglašavao. Osim očekivanih zahvala na društvenim mrežama, argentinski majstor nije davao nikakve intervje. Njegov silenzio stampa trajao je do danas, kada je u razgovoru za TyC Sports otkrio što se događalo u Kataru, kako je doživio osvajanje titule i sve nakon toga.

Leo je priznao kako još uvijek nije pogledao snimku utakmice Francuskom. Odnosno, barem ne u cijelosti. Golove, osobito Argentine, zna napamet...

„I sad emotivno doživim kad na društvenim mrežama vidim da smo svjetski prvaci“, naglasio je kapetan argentinske reprezentacije, a koji je imao i problema s društvenim mrežama nakon što je podignuo pehar namijenjen pobjedniku.

„Instagram mi je bio blokiran nekoliko dana zbog svih poruka koje sam dobio. WhatsApp mi je eksplodirao, počeo sam odgovarati svojoj obitelji, ali onda sam odgovarao na poruke nekoliko dana. Zbog milijun poruka na Instagramu sam bio i blokiran“.

Priznao je Leo i da mu je najteže bilo protiv Meksika.

"Utakmica u kojoj smo najviše patili je bila ona protiv Meksika. Mislim da smo u toj utakmici bili najlošiji".

No, imao je i jednu stvar za podvući, a kojom se naročito ne ponosi. Radi se, naime, o njegovom ponašanju nakon pobjede nad Nizozemskom u četvrtfinalu.

„Nisam to planirao, dogodilo se prirodno. Znao sam sve što su govorili prije utakmice, sve što je Van Gaal rekao o meni. Čak su mi i suigrači prilazili i govorili jesam li vidio. Ne sviđa mi se to što sam napravio, ne volim takve stvari. Međutim, bio je to trenutak velike napetosti, bilo je puno nervoze na terenu“, podvukao je Argentinac. (pz)


Tagovi

Lionel MessiArgentinska nogometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti