Zeljko Stevanic/XINHUA
Zeljko Stevanic/XINHUA

Menalo iznenada napustio Celje. Vraća se u Dinamo! Napadač Modrih prema Kopru

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.08.24. | 18:40

Krilni napadač otišao je u Sloveniju, na posudbu s otkupom. Sad će, nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka, opet tražiti novi klub

Dinamu se, čini se, vraća još jedan igrač s posudbe. Iznenada. Luka Menalo, koji je zimus otišao u Celje, na posudbu s otkupom, dok je trener bio Damir Krznar. Međutim, sedam mjeseci kasnije, Menalo se formalno vraća u Dinamo.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Qarabag - Dinamo

Kompletne tečajeve UŽIVO za drugu utakmicu play-offa za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka između Qarabaga i Dinama, pronađite OVDJE.

ODIGRAJ ODMAH!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Menalo se, naime, pišu slovenski mediji, otvoreno sukobio s trenerom Albertom Rierom, koji ga je, navodno, prozvao pred cijelom svlačionicom, pale su i teške riječi i nakon toga nije bilo natrag. Menalo i klub raskinuli su ugovor o posudbi, Celje ga sigurno neće otkupiti i on je i dalje formalno Dinamov igrač. Što će biti dalje, nije poznato, do kraja prijelaznog roka nije ostalo mnogo, u većem dijelu Europe završava krajem kolovoza, negdje se provlači do rujna i morat će u kratkom roku pronaći novi klub.

Inače, kad već pričamo o igračima Dinama, koji još nemaju novi klub, a nisu u planu Sergeja Jakirovića i klupske struke, spomenimo i Denija Jurića. Već pomalo zaboravljeni napadač trenutno je blizu odlasku u slovenski Koper. Iako, postoje i neke druge opcije, ali ta je sad najizglednija. (T.N.)




Tagovi

GNK DinamoLuka MenaloCelje

Ostale Vijesti