REUTERS/Abdul Saboor
REUTERS/Abdul Saboor

Mbappe će imati manju plaću nego Modrić prošle sezone. Međutim...

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.06.24. | 22:58

Kako je ranije najavljeno, Mbappe neće imati astronomsku plaću kakvu je imao u PSG-u, ali će imati druge vrste beneficija i financijskih injekcija

Kylian Mbappe je u ponedjeljak navečer i službeno postao novi igrač Real Madrida, a u javnost su izašli i detalji ugovora francuskog napadača.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako je ranije najavljeno, Mbappe neće imati astronomsku plaću kakvu je imao u PSG-u, ali će imati druge vrste beneficija i financijskih injekcija.

Francuski golgeter drastično će si smanjiti plaću pa će u Real Maridu primati 15 milijuna eura godišnje kako ne bi stvarao jaz između ostalih zvijezda momčadi, no dobit će veliki bonus od 100 milijuna eura prilikom potpisivanja ugovora.

Obvezao se bijelom dresu na sljedećih pet godina, a zanimljivo je da veću plaću od njega imaju David Alaba, Luka Modrić, Vinicius, Jude Bellingham i Federico Valverde.

Godišnja plaća Luke Modrića u Real Madridu iznosi gotovo 22 milijuna eura, međutim nije poznato hoće li morati pristati na smanjenje plaće potpisom novog ugovora, dosad se iz izvora Kraljevskog kluba pisalo da hoće i to dvostruko manje. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéReal MadridLuka Modrić

Ostale Vijesti