Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Marko Capan na bizaran način zaradio žuti karton zbog kojeg ne može igrati u sljedećem kolu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.09.23. | 13:15

Nevjerojatne scene iz Bosne i Hercegovine.

Nevjerojatna scena dogodila se u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U dvoboju 8. kola Široki Brijeg je pobijedio Sarajevo s 1-0, čime je momčad Marijana Budimira potvrdila sjajan ulazak u prvenstvo te prvo mjesto s pet pobjeda i jednim remijem iz šest odigranih dvoboja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, osim pobjede domaćeg sastava, utakmicu je obilježio pomalo i bizaran trenutak koji se zbio nakon dvoboja. Marko Capan, igrač Hajduka koji je na posudbi u Širokom Brijegu, nakon završetka utakmice poklonio je dres dječaku koji je skupljao lopte uz travnjak, zbog čega mu je sudac Miloš Gigović dao mu je žuti karton. U zapisniku je to navedeno uz objašnjenje "skidanje i bacanje dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca".

Da stvar bude gora po Capana, ovo mu je bio treći žuti karton u prvenstvu i morat će propustiti dvoboj sljedećeg kola protiv Borca iz Banja Luke.

S obzirom ns to da je standardan u Budimirovih udarnih 11, bit će ovo priličan hendikep za vodeću momčad lige, dok je Capan dvoboj napustio u suzama i time pokazao koliko ga je ova nevjerojatna sudačka odluka pogodila. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BiH Premijer ligaMarko CapanŠiroki Brijeg

Ostale Vijesti