Bivši mladi reprezentativac sa samo 27 godina otišao u trenerske vode, poznat prvi angažman

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 15:16

Nekad perspektivni veznjak Hajduka još nije napunio ni tridesetu, a već je morao prekinuti karijeru.

Kako javlja Dalmatinski portal, bivši veznjak Hajduka Marko Bencun postat će novi voditelj škole HNk Brotnjo.

Iz Hajduka je otišao prije tri godine, igrao u Interu iz Zaprešića i Zrinjskom, a iz Hajduka je bio na posudbama u Dugopolju, Primorcu iz Stobreča i Brašovu u Rumunjskoj.

Na službenim stranicama kluba iz Čitluka stoji kratka obavijest vezana za ovu novost:

“S velikim zadovoljstvom HNK Brotnjo službeno objavljuje da je novi voditelj škole nogometa Marko Bencun. Nekadašnji igrač Hajduka iz Splita u kojem je odigrao 63 utakmice i postigao 12 golova, Brašov (Rumunjska) 13 utakmica uz 2 postignuta gola, Intera Zaprešića i Zrinjski Mostar s kojim se okitio i titulom prvaka BiH u kojem je ugradio 33 nastupa i 2 postignuta zgoditka. Kao što smo ranije pisali, ovo je samo nastavak izgradnje još bolje organizacije kluba na svim razinama. Dolaskom Bencuna na mjesto voditelja škole je veliko pojačanje za naš klub i zasigurno očekujemo još veće poboljšanje rada škole na svim razinama, a poseban akcent ćemo staviti na infrastrukturne uvjete. Ovo je također poziv i ostaloj djeci iz naše općine i šire da se upišu u našu školu nogometa.”

Bencun je morao u ovako ranoj dobi završiti karijeru. Nesretni veznjak je do 24 godine imao čak tri operacije te nikako nije uspio vratiti karijeru u normalu. Na ovaj način će ostati posvećen onome što najviše voli, nogometu.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Brotnjo Čitlukhrvatski treneriMarko Bencun

Ostale Vijesti