Christian Charisius/DPA
Christian Charisius/DPA

“Mario je jedan od nas, imamo veliku nadu da će ponovno zaigrati ove sezone”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.11.23. | 11:09

Agonija nekadašnjeg U21 reprezentativca i dalje traje…

Najteži dani u karijeri Marija Vuškovića traju i dalje. Trenutno je suspendiran, nogometom se ne može baviti do studenog 2024. godine, ali ipak mnogi vjeruju i dalje da će se kazna smanjiti i da će Mario ipak zaigrati puno ranije od očekivanog.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prije točno 372 dana odigrao je svoju posljednju utakmicu u dresu HSV-a. Zakazano ročište ovih je dana odgođeno, a sportski direktor HSV-a Jonas Boldt to je prokomentirao na sljedeći način:

"Nadamo se da je ovo dobar znak i da će slučaj, a posebno Mariovi argumenti, biti ispitan pažljivije nego što je to bio slučaj pred DFB-ovim sportskim sudom. Moj pristup je uvijek pozitivan i još uvijek sam optimističan. Znamo da je bilo slučajeva - čak i u nedavnoj prošlosti - koji su bili slični i u kojima su optužbe protiv sportaša odbačene.”

U HSV-u svi stoje uz Marija, a suigrači su mu znali i posvećivati pogotke kako bi mu poručili da su zajedno s njim u ovoj borbi.

“Ni u Mariovom slučaju nema pravih dokaza koji bi upućivali na dopingiranje. To nije samo naše mišljenje nego i ocjena mnogih znanstvenika s kojima vodimo rasprave o ovoj temi. Zapravo, postoji mnogo tragova koji ga jasno oslobađaju krivnje.”

Najoptimističnije prognoze su takve da bi Mario mogao zaigrati – već ove sezone!

“Mario je jedan od nas. Vjerujemo mu i želimo ga ljudski podržati. Ne dopuštamo nikome da padne - to smo dokazali u mom dosadašnjem vremenu u HSV-u. Nažalost, zbog zabrane nije moguće detaljnije raditi s njim. Ali on sebe vidi kao dio nas i - poput nas - ima veliku nadu da će ponovo igrati ove sezone", zaključio je sportski direktor HSV-a.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario VuškovićHSVDoping2. Bundesliga

Ostale Vijesti