Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Marinović o Brazilcu: „Neka se drži futsala, u pokeru sam sigurno bolji od njega“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 12:00

Naravno, sve je to rečeno u prijateljskom duhu pa je Marinović rekao i puno lijepih stvari o svome prijatelju

Hrvatska futsalska reprezentacija igra protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u futsalu u Uzbekistanu 2024., a među igračima na terenu će biti i Pito i Dario Marinović koji su zajedno igrali za ElPozo Murciju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Brazilac je nahvalio Marinovića za FIFA službenu stranicu.

“Dario je sjajan igrač. Vidio sam to iz prve ruke kada sam igrao protiv njega. Ima toliko kvalitete, i kao pivot i kao krilo. Ponekad zna igrati i iza. Vrlo je svestran. Uspjeli smo zajedno osvojiti dvije titule na ElPozu. Jako volim Darija. Voli kartati, haha. Igrali smo poker u autobusu dok smo putovali na utakmice i s utakmica. Vrlo je natjecateljski raspoložen i izvan terena!", hvali Pito Hrvata.

Marinović je i sam pohvalio svoga protivnika, ali je i dalje naglasio da u pokeru sigurno dobiva on:

“Igrali smo poker jedan na jedan i protiv ostalih suigrača. Ono što vam mogu sa sigurnošću reći je da sam u pokeru bolji od njega. Mora puno naučiti da bi bio dobar igrač pokera. Predložio bih mu ovo: nastavi trenirati futsal, Pito, jer u pokeru ne vidim puno potencijala!”

Naravno, sve je to rečeno u prijateljskom duhu pa je Marinović rekao i puno lijepih stvari o svome prijatelju.

“Imam puno uspomena na Pitoa. Imali smo puno dobrih zajedničkih provoda, s ekipom, kada smo slavili važne pobjede. On je uvijek vrlo zabavan tip, uvijek je u središtu svega što se događa.“

O njegovom sportskom dijelu dodaje:

“On je veličanstven igrač, fantastičan igrač. Jako sam ponosan što mogu reći da sam igrao uz njega dvije i pol godine. Kada je stigao u ElPozo, da budem iskren, nikad ne bih rekao da će postati najbolji igrač na svijetu. Ali on je tako naporno radio svaki dan kako bi poboljšao svoju igru, poboljšao svoju karijeru. Nakon šest mjeseci, godinu dana, bio sam siguran da može biti najbolji igrač. On je pozitivan, on je savršen. On je izvrstan primjer za igrače i djecu.”



Tagovi

Dario MarinovićHrvatska futsal reprezentacijaUzbekistansvjetsko prvenstvo u futsaluSvjetsko prvenstvo u futsalu 2024

Ostale Vijesti