Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Marco Pašalić: “Jakir me baš htio kod sebe. Osjetio sam povjerenje”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.06.24. | 08:01

Krilo Rijeke na najbolji mogući način zaključio je prijateljski sraz sa Sjevernom Makedonijom postigavši prvijenac u dresu Vatrenih

I Marco Pašalić imao je svojih pet minuta na Rujevici. Dres s utakmice ide kod roditelja jer oni najbolje znaju kakav je put njihov Marco prošao do tog prvijenca za Vatrene. On je bio presretan. Zapravo, uvijek je nasmijan i vedrog duha. Njemu je osmijeh dio standardne opreme.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Presretan sam što sam zabio prvijenac baš na Rujevici, postigao sam taj pogodak baš tu, praktički kod kuće. Ne može se odrediti najbolji trenutak za prvijenac, nema najboljeg trenutka, jednostavno sam sretan što sam ga zabio. Nisam znao da ću ga postići, sjela mi je ta lopta, slično kao prvi gol za Rijeku. Hvala Bogu što sam zdrav i što mi ide. Dres posvećujem mami i tati. Mislim da mogu biti zahvalan izborniku što mi je dao priliku. Sve je bilo na meni, da odradim dobru utakmicu i da radim na statistici. Imao sam pad u formi, nije mi išlo s golovima, ali bitno je da sam bio zdrav. Nisam mislio da ću tako skoro dobiti priliku, ali zahvalan sam”, sipao je rečenice dečko koji je u kratkom roku prošao put od nogometaša s dosta upitnika oko sebe pa do reprezentativca koji će imati priliku igrati na Euru u državi u kojoj se rodio. Uostalom, kada je došao iz Njemačke, bio je ponuđen na nekoliko adresa - potpuno besplatno. Nije prošlo.

“Bio sam u razgovorima s Dinamom i Hajdukom. Nisu to sad neki ključni razgovori bili. Najbitnije je da me Jakirović htio od početka. On je bio zagrizao i poklonio mi povjerenje. I odmah sam osjetio da bi to moglo biti to. Nakon razgovora s njime nisam razmišljao više i odlučio sam se za Rijeku”, otkrio je Marco Pašalić.



Tagovi

Marco PašalićVatreniHrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024GNK DinamoHajdukHNK Rijeka

Ostale Vijesti