Mandžukić zabio prvijenac u Serie A, Luiz Adriano spasio Mihajlovića u posljednjim trenucima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.10.15. | 18:57

Svi su domaćini upisali pobjede ovog poslijepodneva na 'Čizmi'.

Hrvatski reprezentativac Marijo Mandžukić dočekao je svoj prvijenac u Serie A u dresu Juventusa. Njegova je momčad danas svladala Atalantu s 2:0 u sklopu 9. kola talijanskog prvenstva.

Mandžo je zatresao mrežu u 49. minuti nakon sjajnog proigravanja igrača utakmice Paula Dybale, koji je i sam zatresao mrežu sredinom prvog dijela.

Mnogo je zanimljivije bilo danas na San Siru gdje je Milan Siniše Mihajlovića dočekao Sassuolo. Srpski je stručnjak šokirao Apenine postavljanjem 16-godišnjeg Gianluigija Donnarumme na gol, a na koncu mu se taj potez vrlo lako mogao obiti o glavu.

Sve je krenulo bajno po Rossonere, budući da su nakon pola sata igre imali igrača više i Baccu na bijeloj točki. Kolumbijac je bio siguran.

No, šok za domaćine dolazi u 53. minuti kada najbolji igrač Sassuola Domenico Berardi sjajno pogađa za 1:1. Fantastično je izveo slobodni udarac, loptu je poslao u vratarev kut, a krivica se može pripisati neiskustvu Donnarumme.

I onda se pojavljuje Luiz Adriano u 86. minuti, pogađa za pobjedu domaćina i mnogo lakšu konferenciju za novinare Siniše Mihajlovića.

Serie A, 9. kolo:

Juventus – Atalanta 2:0 (Dybala 28', Mandžukić 49')
Milan – Sassuolo 2:1 (Bacca 31'-11m, L. Adriano 86'/Berardi 53')
Sampdoria – Verona 4:1 (Muriel 11', Zukanović 28', Soriano 45+1', Eder 54'/Ionita 75')
Udinese – Frosinone 1:0 (Lodi 20')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mario MandžukićJuventusMilanLuiz AdrianoSiniša Mihajlović

Ostale Vijesti