Manchester United pripremio 50 milijuna eura plus bonuse za Rashfordovu zamjenu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.01.20. | 09:15

Ozljeda glavne zvijezde prisilila upravu na reakciju.

Manchester United je od samog početka sezone u potrazi za napadačem. Na ljetnom prijelaznom roku se špekuliralo s raznim imenima, a najčešće se spominjao Mario Mandžukuć, ali i mnogi drugi.

No, Solskjaeru se nisu uslišile molbe i polusezonu je izgurao s postojećim kadrom, međutim ozljeda udarne špice Marcusa Rashforda ponovno je pokrenula priču o pojačanju, ali ovog puta će uprava to ipak morat ozbiljnije shvatiti.

Ozljedom glavne zvijezde momčadi, United napad spao je samo na Martiala, Lingarda, koji zabija gol po sezoni, a i to je upitno te na mladog Greenwooda. Više je nego očito da se u šoping treba, a prema pisanju otočkih medija i portala FourfourTwo odabir je pao na Moussu Dembelea, sjajnog napadača francuskog Lyona.

Navodno su Crveni vragovi pripremili 50 milijuna eura plus bonusi, ali je pitanje hoće li to zadovoljiti Francuze, jer bi uskoro na njihov stol mogla sjesti i ponuda Chelseaja, koji također gledaju u njihovo dvorište. Lampard želi pojačati konkurenciju Tammyju Abrahamu, ali i nadomjestiti odlazak Olivera Girouda.

Međutim, United je odlučio prvi reagirati, prije tri dana su njihovi predstavnici uživo gledali Dembelea protiv Nantesa te je dano posljednje zeleno svjetlo za pokušaj realizacije.

Prema navodima istih medija, predsjednik Lyona Michal Aulas nema ništa protiv prodaje 23-godišnjeg napadača u siječnju te ćemo sa zanimanjem pratiti zbivanja narednih dana.

Dembele je ove sezone nastupio u 23 ligaških utakmica i zabio 11 golova.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Tammy AbrahamMoussa DembeleMarcus Rashford

Ostale Vijesti