Manchester United ponudio Van Persieja Juventusu?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.06.15. | 09:23

Hoće li nizozemski napadač nastaviti karijeru u Torinu?

Robin van Persie je prije nekoliko dana viđen u Rimu pa su krenule špekulacije kako je blizu realizacije njegov transfer u Lazio, ali sada vijesti govore o potpuno drugom transferu. Naime, talijanski Tuttosport preko cijele naslovnice ističe kako je Van Persie ponuđen Juventusu.

Već dugo je poznato kako Louis van Gaal i Van Persie ne funkcioniraju baš najbolje zajedno, a Manchester United bi želio prodati ovog napadača kako bi namaknuo novac za dolazak novih pojačanja. Izgleda kako bi prihod mogao doći iz Juventusa.

S Old Trafforda su tako, navodi Tuttosport, i službeno ponudili Juventusu da kupi Van Persieja, ali nije poznat iznos za koji bi Nizozemac promijenio klub, ali ni to je li 'Stara dama' uopće zainteresirana.

Jedno je poznato, Van Persie je već i ranije pohvalno govorio o Juventusu i ne bi imao ništa protiv igranja u ovom klubu.

„Još uvijek sam u kontaktu s Patriceom Evrom i on mi je ispričao sjajne priča o Juventusu. Imaju potpuno drukčiji pristup utakmicama u odnosu na engleske ili nizozemske igrače – napaljuju jedan drugoga kako bi svi igrali bolje, kako bi momčad izgledala bolje. U svemu tome imaju puno uspjeha i čini se zabavnim igrati tamo“, rekao je svojedobno Van Persie. Hoće li se ovaj transfer i realizirati, ostaje nam tek za vidjeti.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Robin van Persieprijelazni rok

Ostale Vijesti