REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Manchester City vodi u utrci za Leverkusenovu mladu zvijezdu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.10.24. | 17:41

Manchester City trenutno 'pokazuje najozbiljniji interes' za 21-godišnjaka i ulaže 'najjače napore' da potpiše igrača, kaže njemački Sky

Prvak Premier lige Manchester City vodi u utrci za Floriana Wirtza, igrača Bayer Leverkusena, javljaju engleski i njemački mediji. Na Etihad Stadiumu trenutno procijenjuju opcije jer se Kevin De Bruyne posebno približava kraju svoje karijere u klubu nakon dosadašnjih zvjezdanih devet sezona. 33-godišnjakov postojeći ugovor s Manchester Cityjem završava na kraju tekuće sezone, a iako postoji namjera da se pregovara o produženju, do takvih razgovora još nije došlo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama novinara Sky Germany, Floriana Plettenberga, zamjena bi mu trebao biti Florian Wirtz. On je trenutno na vrhu transfernih meta i za Bayern Münchena za sljedeći ljetni prijelazni rok, i njemački divovi su spremni potrošiti ogromnu 'lovu'za transfer. Međutim, Manchester City trenutno 'pokazuje najozbiljniji interes' za 21-godišnjaka i ulaže 'najjače napore' da potpiše igrača, kaže njemački Sky.

Naravno, Leverkusenov idealni scenarij bio bi uvjeriti Wirtza da potpiše novi ugovor, ali ako on poželi napustiti klub, oni mu žele omogućiti rekordni izlazni transfer, po mogućnosti u inozemstvo. To bi mogao biti tračak nade Manchester Cityja, unatoč interesu Arsenala, Liverpoola i Manchester Uniteda. Što se Real Madrida tiče, Leverkusen prelazak u španjolski klub smatra nerealnim. (g)



Tagovi

Florian WirtzManchester CityNjemačka nogometna reprezentacijaBundesligaPremier liga

Ostale Vijesti