REUTERS/Pedro Rocha
REUTERS/Pedro Rocha

Manchester City već traži Guardiolinu zamjenu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.10.24. | 14:34

U Engleskoj su objavljena imena trenera koja bi bila Pepova zamjena ako uspješni katalonski trener ovog ljeta odluči napustiti stadion Etihad

Pep Guardiola (53) za proljeće je odgodio odluku o kontinuitetu u Manchester Cityju, klubu u koji je došao 2016. godine iz minhenskog Bayerna. Nedavno je bivši trener uspješne Barçe s početka 2000-ih (2008.-12.) rekao kako "još ni o čemu nije razmišljao" i dodao da se "u životu svašta može dogoditi".

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, nagađanja ne prestaju i već su se počela pojavljivati ​​imena mogućih zamjena za Katalonca, pogotovo u Engleskoj, gdje ne prestaju puštati probne balone kako bi se doznalo tko će sljedeće sezone zasjesti na klupu nebeskoplave momčadi. Zidane, Arteta, Xabi Alonso... A sada i Ruben Amorin. Portugalac je posljednji kandidat koji je izašao na vidjelo, prenosi Mundo Deportivo.

The Guardian navodi kako je 39-godišnji trener lisabonskog Sportinga idealan kandidat zbog svoje karijere, mladosti i bliskosti s novim sportskim direktorom Hugom Vianom koji je upravo imenovan nakon najavljenog odlaska Txikija Begiristaina. Amorim je već neko vrijeme na radaru vrhunskih klubova i bio je među kandidatima da zamijeni Jürgena Kloppa u Liverpoolu prošlog ljeta.




Tagovi

Pep GuardiolaManchester CityEl Mundo DeportivoZinedine ZidaneMikel ArtetaXabi AlonsoRuben AmorimHugo VianaTxiki Begiristain

Ostale Vijesti