NK Istra
NK Istra

Majkić: “Protiv Rijeke su uvijek divlje utakmice, ali ne dolazimo tamo da nas napucaju”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 11:45

Vratar Puljana najavljuje pobjedu, a trener Tramezzani je istaknuo da voli igrati protiv Rijeke te da će njegova momčad na Rujevici biti agresivna

Nogometaši Istre 1961 u nedjelju u 21 sat u utakmici 3. prvenstvenog kola gostuju na Rzjevici, a utakmicu su najavili trener Paolo Tramezzani i vratar Lovro Majkić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi je riječ dobio talijanski strateg:

“Iza nas je bitan tjedan u kojem smo kvalitetno odradili treninge i puno radili. Pripremali smo se jednako kao što se pripremamo za svaku utakmicu, a danas je pred nama posljednji trening. Što reći o Rijeci, stvarno jaka ‘squadra’, jako lijep stadion, znamo dobro našeg nedjeljnog suparnika”, kazao je pulski Mister.

“Igrat ćemo agresivno. Kad se samo braniš, osjeti se i strah, a u nedjelju navečer ne želim da se ičega bojimo, idemo hrabro, igrat ćemo sa srcem. Mogu reći da se veselim povratku na Rujevicu, jedva čekam utakmicu sutra. Jako su dobra momčad i volim igrati protiv Rijeke. Moramo biti spremni, odigrati jako svih 90 minuta i preslikati sve ono dobro što radimo na treninzima”, poručio je trener Tramezzani.

Potom je riječ dobio Lovro Majkić.

“Derby della Učka uvijek ima neku posebnu važnost i svjestan sam toga, puno sam ih već odradio, ali mi imamo svoj put, postavit ćemo se jednako kao i protiv svakog suparnika. Dat ćemo sve od sebe, ući ćemo sa srcem. Ako svatko u glavi bude imao 100%, mislim da ih možemo dobiti sigurno. Ovo je nova šansa za nas, u svlačionici vlada pozitiva, iako nećemo dopustiti da nas ta pozitiva previše povuče, nema opuštanja”, naglasio je čuvar mreže Zeleno-žutih.

“Sezona je dugačka i svašta se još može promijeniti, tako da pobjeda ili poraz neće puno značiti, ali mentalno nam pobjeda može jako puno pomoći, da im pokažemo da ih možemo pobijediti i da ne dolazimo tamo da nas napucaju. Utakmice protiv njih su uvijek divlje, bit će sigurno puno obrana jer se uvijek dogodi puno šansi i s naše i s njihove strane, to su utakmice u kojima moram biti na sto posto da pomognem momčadi. No, nadam se da ću sutra imati što manje posla”, poručio je bez dlake na jeziku Lovro Majkić.



 


Tagovi

Paolo TramezzaniLovro MajkićIstra 1961HNK RijekaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti