Madridski mediji tvrde: Španjolac uskoro mijenja Bilića!?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.11.16. | 17:38

Riječ je o španjolskom stručnjaku Michelu, igračkoj legendi Real Madrida...

Bajka Slavena Bilića u West Hamu mogla bi se završiti ranije nego što je bilo tko mogao očekivati. Nakon sjajne prošle sezone u kojoj su dugo vremena čak i lovili plasman u Ligu prvaka, Čekićari u novoj kampanji izgledaju neprepoznatljivo i loše.

Ispali su iz kvalifikacija za Europsku ligu, dok su u Premierligi pri samom dnu ljestvice sa samo 11 bodova iz isto toliko utakmica. Učinak ispod svih očekivanja. Od atraktivne igre iz prethodne sezone nema ni traga i puno je neizvjesnosti oko kluba iz istočnog Londona.

A neizvjesna je i Bilićeva sudbina. Već duže se špekulira o mogućem otkazu bivšem hrvatskom izborniku, nekoliko kandidata spominjalo se kao njegovi mogući nasljednici, a danas je u prvi plan iskočilo novo ime. Riječ je o španjolskom stručnjaku Michelu, igračkoj legendi Real Madrida.

Vijest donose madridski mediji koji tvrde, pozivajući se na izvore bliske samom treneru, da bi Michel vrlo brzo mogao preuzeti klupu od Bilića u West Hamu. Michel je dosad u trenerskoj karijeri vodio B momčad Reala, Rayo Vallecano, Getafe, Sevillu, Olympiakos i Marseille u kojem se nije proslavio pa je nedavno dobio otkaz.

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: Action Images)


Tagovi

Slaven BilićWest HamMichel

Ostale Vijesti