Daniel Bartel-USA TODAY Sports
Daniel Bartel-USA TODAY Sports

Lunin produžio vjernost Realu do 2028. godine

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.09.24. | 21:55

Vratar potpisuje još četiri sezone, a ugovor će biti služben ovaj tjedan

Andriy Lunin i Real Madrid postigli su dogovor o obnovi ugovora s golmanom za sljedeće četiri sezone, do lipnja 2028. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pregovori su kulminirali nakon tjedana dvojbi i nepoznanica oko budućnosti Lunina , čiji je ugovor istekao 30. lipnja 2025. Naime, vratar je u intervjuu za MARCU ostavio odškrinuta vrata što se tiče mogućeg odlaska ispred želje da ima veću prisutnost u početnih jedanaest. Sumnje su otklonjene potpisom novog ugovora koji će biti objavljen ovaj tjedan.

Madrid i Lunin postigli su usmeni dogovor oko novog ugovora prije kraja prošle sezone. Međutim, 25-godišnjak je sumnjao u produljenje svog boravka u španjolskom klubu zbog Courtoisove važnosti i manjka minutaže koju bi mogao dobiti kao rezultat.

Lunin se pridružio Madridu 2018. s ugovorom do 2024. U 2019. obnovio ga je do 2025. — iako klub nije službeno objavio ugovor. Tijekom sezone 2023./24. postao je jedinica Real Madrida u odsutnosti Thibauta Courtoisa, koji je pretrpio ozljedu ligamenata koljena u kolovozu 2023.

Upisao je 31 nastup u svim natjecanjima u toj sezoni, zadržao 12 utakmica bez golova i pomogao svojoj momčadi da osvoji La Ligu i Ligu prvaka. Bio je neiskorištena zamjena u svih pet utakmica Madrida ove sezone.



Tagovi

Real MadridAndriy Lunin

Ostale Vijesti