Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Luka Ivanušec ima novog trenera, upoznao ga je i Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.06.24. | 12:29

Prošle sezone vodio je Spartu do titule prvaka Češke.

Nizozemski prvoligaš Feyenoord potpisao je trogodišnji ugovor s Brianom Priskeom iz praške Sparte koji će preuzeti mjesto trenera nakon što je Arne Slot otišao u Liverpool.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 47-godišnji bivši branič pridružio se nizozemskom klubu nakon što je vodio Spartu iz Praga do uzastopnih naslova prvaka u Češkoj.

"Svakako nismo požurili u potragu za novim trenerom", rekao je Dennis te Kloese, tehnički direktor Feyenoorda."Bio je to proces koji je trajao mnogo mjeseci, u koji je osim mene bilo usko uključeno nekoliko kolega i intenzivno praćeno mnogo trenera kako bi se vidjelo tko najbolje odgovara našem željenom profilu."

"Kao klub, želimo graditi na rastu koji smo doživjeli i uspjesima koje smo postigli posljednjih godina. Nakon što je prošao kroz taj proces, Brian Priske se pokazao kao logičan i najbolji izbor za sve uključene", dodao je Kloese.

Priske je također osvojio dansko prvenstvo s FC Midtjyllandom 2020. i proveo je jednu sezonu trenirajući u Royal Antwerpenu u Belgiji.

Kao igrač bio je član Racing Genka i Club Bruggea, a u Engleskoj Portsmoutha.

Feyenoord je ove godine pod vodstvom Slota bio drugoplasirani u ligi, ali je osvojio kup. Slot, koji ih je doveo do naslova 2023., zamijenio je Juergena Kloppa u Liverpoolu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)



Tagovi

Luka IvanušecSparta PragFeyenoord

Ostale Vijesti