REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Luca Zidane predstavljen u novom klubu: “Uzbuđen sam, ovo je izazovna liga”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 08:59

Vratar slavnog prezimena potpisao je trogodišnji ugovor, a očekuje ga dvoboj protiv brata Thea

Granada je predstavila svoje drugo pojačanje ove sezone. Ugovor na tri sezone potpisao je vratar slavnog prezimena - Luca Zidane.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sin legendarnog Zinedinea stigao je u Granadu prije tjedan dana nakon što je klub platio 500 tisuća eura na ime odštete Eibaru.

"Kad sam dobio priliku doći ovdje, razgovarao sam s ljudima iz svojeg okruženja i donio odluku. Uzbuđen sam što sam u ovom velikom klubu", rekao je Luca o svom dolasku u Granadu.

U novoj sezoni očekuje ga direktan okršaj protiv brata Thea, koji je prije nekoliko dana potpisao za Cordobu, također člana drugog razreda španjolskog klupskog nogometa.

"Drago mi je što igram protiv brata, bit će lijepo. U obitelji smo vrlo konkurentni, pa ćemo oboje pokušati pobijediti u međusobnim duelima", prokomentirao je na predstavljanju.

Nakon što u Real Madridu nije dobio priliku, Luca Zidane se kalio na posudbi u Racingu, prije nego što je kao slobodan igrač potpisao za Rayo Vallecano. Tamo se zadržao dvije sezone, da bi prvog dana rujna 2022. godine potpisao za Eibar, što se pokazalo kao pun pogodak. U dvije sezone skupio je čak 77 nastupa, primio tek 78 pogodaka i 27 puta sačuvao praznu mrežu.

Ističe da je iskustvo u Eibaru bilo presudno za njegov rast.

"Druga liga je izazovna, sve momčadi igraju natjecateljski nogomet. Bile su to vrlo dobre dvije godine u Eibaru, pomogle su mi da napredujem i rastem kao nogometaš i kao osoba."

Za kraj je najavio novu sezonu.

"Ovo je sjajan klub i imamo ciljeve koje moramo postići. Došao sam raditi i želim dati svoj doprinos", zaključio je Luca Zidane. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

La LigaPrimeraLuca ZidaneGranada

Ostale Vijesti