Luca Toni se za 38. rođendan počastio golom Juveu, bomba Pereyre kao upozorenje Barci (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.05.15. | 20:24

U prvoj utakmici posljednjeg, 38. kola Serie A, Verona i Juventus odigrali su 2:2.

Forma je prolazna, klasa je vječna! Dokazao je to još jednom Luca Toni! Sjajni centarfor neki dan je proslavio 38. rođendan, a danas četverostrukom uzastopnom talijanskom prvaku zabio svoj 22. ovosezonski prvenstveni gol. Ne zabije li Interov Mauro Icardi sutra dva pogotka, Toni će postati najstariji igrač s titulom prvog strijelca Serie A u povijesti.

U neočekivano jakoj postavi nastupio je Juventus u Veroni, a do vodstva je stigao u 42. minuti fenomenalnim golom Roberta Pereyre. Katalonci, budite na oprezu!

Verona je izjednačila početkom drugog dijela. Hallfredsson je pronašao Tonija, koji je demonstrirao svoj instinkt „ubojice“ i nevjerojatni golgeterski njuh. Mirno je primio loptu, pa hladnokrvno matirao Buffona!

Ipak, u 57. minuti Llorente je vratio prednost Juventusu, kojem je pobjedu mogao donijeti Carlos Tevez. No Argentinac je dvije minute prije kraja promašio 11-erac. U sudačkoj nadoknadi prvo je Pepe dobio crveni karton, a Verona je u idućem napadu preko Juana Gomeza stigla do boda protiv najbolje talijanske momčadi.

(Foto: Action Images)


 


Tagovi

Luca ToniVeronaJuventusRoberto Pereyra

Ostale Vijesti