Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Lovrenovih 400.000 eura mjesečno previše je Francuzima, Lyon traži način za prekid suradnje

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 19:10

Nekadašnji hrvatski reprezentativac preskup je Francuzima

On marljivo trenira i on još može, ali Lyon više ne može. Kako u filmovima zamišljate Francuze kada krenu pomahnitalo trošiti novce, tako nekako je sada bilo i u Lyonu pa gledaju kako negdje stegnuti remen, a napravit će to baš na hrvatskom nogometašu - Dejanu Lovrenu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Lovren je kao povratnik stigao po drugi puta u svojoj karijeri u francuskog velikana 2022. godine, no prošle je sezone upisao tek 11 nastupa, a ovoga ga ljeta nisu poveli niti na pripreme. Ipak, Lovren trenira, sve dokumentira i na društvenim mrežama, a prema vjerskim citatima koje koristi, čini se da nije klonuo duhom.

Prema pisanju cijenjenog L'Equipea, Lyon ga ne želi jer im je njegova plaća previsoka, no to ne znači da će ga se samo tako riješiti. Naime, 35-godišnji stoper, ima još godinu dana ugovor s Lyonom te bi mu prema tom ugovor francuski klub morao isplatiti oko pet milijuna eura. Francuski novinari pretpostavljaju kako je Lovrenova plaća čak 400 tisuća eura mjesečno! Lyon sada pregovara s nekadašnjim Vatrenim da mu isplati manje od toga kako bi Francuzi uštedjeli, a Lovren dobio priliku ovog ljeta pronaći novi klub kao slobodan igrač.

Tko zna, možda bi to upalilo alarm i u Maksimirskoj 128 pa bi mogli dovesti svog nekadašnjeg igrača natrag u dobro mu poznat Maksimir. Znamo da je to daleko od istine (iako prije i nije bilo), ali tko zna, možda HNL postane Meka za srebrne Vatrene pa od Lovrena na izlaznim vratima Lyona postane Lovren na ulaznim vratima Maksimira. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dejan LovrenGNK DinamoLjetni prijelazni rokLyonOlympique LyonLigue 1

Ostale Vijesti