Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Lovren: "Nismo imali završnicu i dubinu te smo bili u grču. Ne znam zašto"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.11.22. | 20:46

Iskusni stoper bio je ponajbolji igrač utakmice protiv Maroka.

Dejan Lovren odigrao je dobru utakmicu. Bez stresa, rutinski su on i Gvardiol odigrali dvoboj s Marokom kao da imaju stotine utakmica u nogama. Uostalom, već smo naveli kako se obrambenom dijelu Dalićeve formacije nema što za zamjeriti.

“Emocije su mi pomiješane. Mrvicu smo razočarani, ali donekle i zadovoljni s bodom. No, da smo mogli bolje, mogli smo”, dojam je koji s premijerne utkamice na Svjetskom prvenstvu nosi Dalićev stoper. Puno je razloga zašto smo ostali samo na bodu, Lovren je naveo samo neke:

“Nedostajala je završnica, lopta u dubinu i u nekim trenucima smo bili u grču. Ne znam zašto, ali to ćemo popraviti”, jasan je bio Dejan Lovren koji također smatra kako prva utakmica na turniru nosi određen pritisak koji može biti otežavajući faktor.


“Bilo je jako bitno probiti prvu utakmicu. Očekivanja su velika, ali nešto se pitalo i Maroko. Držali su se čvrsto, imaju fantastične igrače”.

Hrvatska ima popravni ispit protiv Kanade u nedjelju.

“Vjerujem u ovu ekipu i da možemo puno bolje u drugoj utakmici koja nam je bitna da uzmemo tri boda”, poručio je Lovren za kraj.



Tagovi

HNSDejan LovrenSvjetsko prvenstvo u rukometu Katar 2020Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Katar 2022Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti