Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Loše vijesti s Kajzerice, ali iskusna ‘desetka’ se možda oporavi do Hajduka na Poljudu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.09.24. | 09:02

Nakon detaljng liječničkog pregleda poznata je dijagnoza i koliko će 34-godišnji plavokosi vezist izbivati s terena

U neka davna doba, kad je Dinamo dobivao od Bayerna u Münchenu “samo” pet komada, ‘desetku’ je igrao Domagoj Antolić, koji se nedavno vratio u hrvatski nogomet iz Saudijske Arabije (Damac), ali ne u Maksimir nego na Kajzericu, gdje se kao mladac od 2008. do 2013. godine kalio.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, danas 34-godišnji vezist odigrao je samo dvije utakmice za Lokomotivu, 56 minuta protiv Varaždina (0-1) u prvenstvu i drugih 45 minuta protiv Samobora (4-2) u Kupu. Prošlo gostovanje u Puli, koje je dvama pogocima riješio Silvio Goričan, propustio je zbog ozljede mišića na treningu, a nakon detaljng liječničkog pregleda početkom tjedna poznata je dijagnoza i koliko će izbivati s terena.

Kako piše Predrag Jurišić u tiskanom izdanju Sportskih novosti, ‘peckanje’ u gluteusu koje je Antola osjetio zapravo je ruptura mišića koja iziskuje četiri do pet tjedana terapije te će se na raspolaganje Silviju Čabraji bivši hrvatski reprezentativac najranije moći staviti tek nakon sljedeće prvenstvene stanke, dakle sredinom listopada.

Propustit će tako Antola prvenstvene utakmice s Osijekom, njegovim Dinamom i Goricom, a bude li oporavak tekao idealno možda bude spreman za Rijeku, ali vjerojatnije je nekadašnjeg kapetana Dinama ponovno očekivati u sastavu za sraz s Hajdukom na Poljudu u 11. kolu 26. Ili 27. listopada. (nl)



Tagovi

Domagoj AntolićNK LokomotivaGNK DinamoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti