Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Loša vijest za Čačića, Martin Baturina propustit će utakmicu s Norvežanima!?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.08.22. | 21:25

Mladi Baturina trčkarao je kraj terena dok su ostali trenirali, riječ je o ozljedi koja bi ga mogla udaljiti iz momčadi za ovaj susret

"Svi su na raspolaganju osim Lauritsena koji ima virozu", rekao je Ante Čačić na press konferenciji. I onda otišao na trening. A tamo ga je zatekla još jedna loša vijest. U onih 15 minuta koliko smo mogli gledati trening po UEFA-inom protokolu, vidjeli smo da Baturina ne trenira s ostalima, već trčkara sa strane i nije mu bilo jednostavno. Odmah je to razlog za uzbunu, odmah je jasno da je Baturina upitan za utakmicu s Bodo/Glimtom. U pitanju je, navodno, mišić.

Ante Čačić nije još odlučio hoće li Baturina biti u momčadi, na dan utakmice imat će jasniju sliku, tada će i pasti konačna odluka, A ako neće moći, morat će Čačić tražiti novu varijantu u prvih 11. Na prvu se nameće Amer Gojak, postoje i opcije da Ljubičić zaigra u veznom redu, a Bočkaj na boku, što je malo vjerojatno ili da Dinamo krene s Petkovićem i Drmićem od prve minute. Uglavnom, srijeda će dati konačan odgovor, bude li s Baturinom ipak sve u redu, možda ga i vidimo protiv Norvežana. Iako, postoji nepisano pravilo, tko ne izdrži zadnji trening, taj ne igra utakmicu. A Baturina ga nije odradio, samo je redao krugove.


Tagovi

GNK DinamoBodo/GlimtLiga prvakaMartin Baturina

Ostale Vijesti