Lokomotivin junak: Cilj nam je prvo mjesto; Vulić: Radimo dječačke greške

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.10.18. | 19:34

Samopouzdana izjava mladog napadača.

Lokomotiva je u derbiju kola na domaćem terenu zasluženo svladala jalovi Hajduk. Lokosi nakon 11 kola imaju bod manje od drugog Osijeka i pet manje od vodećeg Dinama.

> Lokomotiva učvrstila treće mjesto i produžiča krizu Hajduka (VIDEO)

Jedan od junaka dvoboja bio je mladi Domagoj Droždek, najbolji strijelac 2.HNL iz prošle sezone i strijelac vodećeg pogotka na utakmici protiv Hajduka.

“Trudimo se svaki dan, slušamo trenera i jako smo zadovoljni zbog ove pobjede. Imam mladu ekipu i igramo dosta pametno. Dobro smo reagirali nakon poraza protiv Intera u prošlom kolu. Borimo se za prvo mjesto. Takav je mentalitet ove momčadi”, rekao je mladi Droždek.

Zadovoljan je bio i trener Goran Tomić.

„Igrali smo disciplinirano, pogotovo nakon postignutog pogotka. No, strpljenje nam se isplatilo, Uzunije je zabio za 2:0 i mirno smo priveli utakmicu kraju. Ovo je jako bitna pobjeda zbog priključka vrhu tablice i jer smo Hajduk ostavili na velikom zaostatku. Vjerujem u potencijal naše ekipe“, rekao je strateg Lokosa za kamere Arene sport.

Dijametralno suprotnog raspoloženja bio je, dakako, trener Splićana, Zoran Vulić.

„Utakmica u kojom smo dominirali i iz naših dječačkih grešaka primili golove, a u završnici nismo bili konkretni. Trebamo puno raditi, pred nama su teški dani, ali moramo se konsolidirati i fokusirati na rad. Pred nama je teška utakmica protiv Rijeke u kojoj igramo bez naše utakmice. Ako budemo igrali kao danas, samo bez grešaka, možemo se nadati pobjedi“.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Domagoj DrožđekGoran TomićZoran Vulić

Ostale Vijesti