Jurica Galoić/Pixsell
Jurica Galoić/Pixsell

Lokomotiva traži bodove za bijeg s dna, Gorica potvrdu trijumfa nad Belupom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 08:00

U Kranjčevićevoj ulici, s početkom u 16 sati, snage će odmjeriti pretposljednja Lokomotiva i Gorica koja je tek mjesto iznad na ljestvici HNL-a.

Na Kajzerici je voda polako došla do grla. Pet bodova, tek jedan više od posljednjeplasiranog Slaven Belupa, upalila je alarm uoči dolaska Gorice u Kranjčevićevu ulicu (subota, 16.00 sati).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Samo razmišljamo o ta tri boda. Situacija je kakva već jest, ali moramo pronaći izlaz”, jasan je Silvijo Čabraja dodavši kako se Gorica posložila, pobijedila Slaven Belupo i dobro izgledala na terenu koji bi mogao biti u lošem stanju nakon padalina proteklih dana.

“Samo nas pobjeda može zadovoljiti. Svjesni smo važnosti utakmice, osjeća se dodatni naboj u svlačionici i igrači su svjesni da ovu priliku za priključak sredini ljestvice ne smiju propustiti”, zaključio je Čabraja koji u ovoj utakmici ne računa na Fetaija koji je suspendiran. Mersinaja nema već duže vrijeme kao i Krivaka, a čini se da bi im se mogao pridružiti Žilinski koji se nažalost ozlijedio na treningu ovaj tjedan.

U Velikoj Gorici je trijumf nad Slaven Belupom u završnici utakmice donio malo veselja i zadovoljstva u redove Rajka Vidovića. Svjesni su kako bi im identičan epilog protiv neuvjerljive Lokomotive sjajno došao za odlazak u mirnu luku, odnosno sredinu ljestvice.

“Imali smo kraći odmor jer je utakmica sa Slaven Belupom završila u ponedjeljak, ali najvažnije je da se završilo na takav način. Pobjeda je stigla kao plod upornosti mojih igrača koji nisu odustajala do posljednje minute” rekao je trener Gorice koji i nema previše problema s odabirom kadra. Nedostaju tek Radošević i Sagna.

“Mnogo nam znači povratak Ndockyta, vidjelo se protiv Slavena da nedostaju njegova brzina i moć. Što se tiče Lokomotive, jasno je da vole izaći visoko, stvarati pritisak na koji ćemo znati odgovoriti. OČekujemo dobru utakmicu s naše strane, da ispunimo dogovoreno i zadovoljni napustimo Kranjčevićevu”, poručio je Rajko Vidović.

Utakmicu će suditi Zdenko Lovrić iz Đakova uz pomoćnike Kristijana Novosela (Valpovo) i Dinu Kneza (Osijek). Četvrti sudac je Oliver Romić (Osijek), VAR je Ivan Bebek (RIjeka), AVAR Deni Grofelnik (Valpovo).



Tagovi

Lokomotiva ZagrebHNK GoricaHNLRajko VidovićSilvijo Čabraja

Ostale Vijesti