Ljudino, zbog tebe još jače volimo nogomet! Pročitajte emotivno pismo Juanfrana navijačima Atletica!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.05.16. | 16:04

Ima nade za nogomet!

Atleticov desni bek Juanfran pogodio je odlučujući penal u osmini finala Lige prvaka protiv PSV-a, no nije bio iste sreće u finalu.

Iskusni branič bio je jedini igrač koji je promašio s bijele točke u raspucavanju, pa je tako trofej najelitnijeg klupskog natjecanja završio u vitrinama ljutog gradskog rivala Reala.

Nakon utakmice Juanfran je u suzama došao pred tribinu San Sira gdje su bili smješteni navijači Atletica i zamolio ih za oprost. Oni su ga podržali i uzvratili mu pljeskom, što je bio iznimno dirljiv trenutak.

Juanfran se fanovima Atleta odlučio obratiti i pismom koje je poslao na adrese svih članova kluba, a Atletico Madrid ga je objavio na svom službenom Instagram profilu. Progovorio je o svojim osjećajima i obećao navijačima da će, prije ili kasnije, skupa slaviti osvajanje Lige prvaka. Veliki igrač i još veći čovjek! Nikakav tragičar, nego apsolutni heroj!

„Pozdrav Atleti,

Zamolio sam klub da pošalje na adresu svih vas ovo pismo kako bih vam rekao sve što osjećam.

Nikada neću zaboraviti vaše iskazivanje ljubavi kada sam došao tražiti oprost. Vidjevši kako se moje suze odražavaju na licima tisuća navijača Atletica na stadionu bilo mi je od pomoći da bih se nosio s ogromnom tugom koju sam osjećao u tim teškim trenucima. Kao što mi je pomogla i potpora mojih suigrača, trenera i svih ljudi koji čine ovu veliku obitelj.

Također, želim vam zahvaliti što ste uvijek vjerovali u nas i, iznad svega, dokazali da je Atletico nešto posebno, drugačije i da naše srce kuca jače od bilo kojeg drugog.

Prije dvije godine rekao sam da ćemo se vratiti u finale, a sada vam kažem da će Gabi, naš kapetan, podići trofej Lige prvaka, prije ili kasnije. I da ćemo svi zajedno to proslaviti u Neptunu.

Volim vas jako puno i naprijed Atleti!"

(Foto: Action Images)


Tagovi

JuanfranAtletico MadridReal Madrid

Ostale Vijesti