Ljubav koja nema kraj: Totti potpisuje novi ugovor s Romom!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.03.16. | 16:51

Totti bi i iduće sezone trebao nositi dres Rome...

Nedavni sukob Francesca Tottija s trenerom Lucianom Spallettijem, koji ga je čak izbacio iz momčadi uoči domaće utakmice s Palermom, ozbiljno je uzdrmao Vječni grad. Legendarni kapetan Rome požalio se na status, nakon čega su mediji počeli špekulirati i o njegovom napuštanju Olimpica. Bilo je to ipak pretjerivanje...

Naime, već gostovanje kod Empolija prošle subote pokazalo je da se situacija smirila. Totti je bio među rezervama i ponovo nije ušao u igru, no dobro se zabavljao na klupi, a prilikom pozdrava navijačima po završetku utakmice našao se blizu Spallettija i vidjelo se pritom da su opet na „ti“.

Da je sukob izglađen, s oduševljenjem, a bome i olakšanjem javljaju danas i rimski mediji. Corriere dello Sport izašao je s trijumfalnim naslovom „Totti potpisuje!“, što znači da su svi nesporazumi riješeni.

Totti se danas sastao s predsjednikom Jamesom Pallottom, koji je stigao u Rim, a istog trena po dolasku u zračnu luku poručio: „Kapetan će biti s nama još dugo“. Spremio je Pallotta novi ugovor za Il Capitana, najvjerojatnije na još jednu godinu, tim više što su u Romi uvjereni da će iduća sezona biti njihova, budući da će Spalletti, koji je podigao momčad u ekspresnom roku, moći obaviti kvalitetni mercato i predsezonu.

Nema sumnje, eventualni Scudetto bio bi kruna Tottijeve karijere, nakon čega bi ga čekale razne druge opcije i funkcije u Romi. Njegovim zadržavanjem u kopačkama Pallotta je zasad kupio bitnu količinu mira, jer imati protiv sebe cijeli Rim nikad nije pametno...

(Foto: Action Images)


Tagovi

James PallottaRomaFrancesco Totti

Ostale Vijesti