Liverpool se riješio igrača nakon samo jedne odigrane utakmice

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.01.20. | 15:50

Doveli ga na Anfield prije dva tjedna, sada već odlazi u Njemačku.

Pomalo bizarna situacija dogodila se u protekla dva tjedna, a režiju potpisuje uprava i struka aktualnog prvaka Europe, Liverpoola.

Poharani ozljedama stopera u tom trenutku, Joela Matipa i Dejana Lovrena, bili su primorani naći rješenje za stopersku poziciju. To su promptno i napravili dovevši vlastitog igrača Nathaniela Phillipsa, koji je prvi dio sezone igrao na posudbi u Stuttgartu. 22-godišnjak je u 'Cvajti' odigrao 11 utakmica i pokazao Jurgenu Kloppu i ostatku stručnog štaba da može biti privremeno rješenje.

Međutim, momak je uspio odigrati tek jednu utakmicu, dobio je 90 minuta protiv Evertona u FA kupu, da bi još dvije odgledao s klupe za pričuve (Tottenham i Sheffield United). Kako prenosi Goal, uprava vodeće momčadi Premiershipa vratit će ga narednog tjedna u grad Mercedesa, ali on je svoj dio odradio – odmorio je jednu utakmicu Virgila van Dijka.

Poprilično nesvakidašnji odnos prema vlastitom igraču koji je tako propustio vrlo važan dio odmora u sezoni i nekoliko dana priprema sa svojim novim-starim klubom iz druge Bundeslige.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Nathaniel PhilipsJurgen KloppVirgil van Dijk

Ostale Vijesti