REUTERS/Andrew Yates
REUTERS/Andrew Yates

Liverpool ga prodao za 16 milijuna eura, a s 27 godina potpisao je za – petoligaša!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.10.23. | 17:39

Klopp je davnpo shvatio kako 'nije taj', a sad će se za mjesto u momčadi boriti s donedavnim igračem Slaven Belupa

U ljeto 2016. godine, kad je Jürgen Klopp dao zeleno svjetlo da se realizira izlazni transfer Jordana Ibea, mnogi navijači bili su iznimno nedovoljni.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Prodajemo budućnost klubovima slabijim od nas” ili “Šteta, odlazi ispod cijene, trebali smo dobiti barem duplo”, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod službene objave da je Jordon Ibe za 16 milijuna eura transferiran u Bournemouth.

Klopp ga je vodio samo godinu dana, a to mu je bilo dovoljno da shvati kako Jordon ‘nije taj’. Liverpool tih godina nije bio ni sjena Liverpoola kojeg gledamo posljednjih godina, a navijači velikana s Anfielda vjerovali su kako Ibe, uz Coutinha, može biti budućnost kluba.

No, s vremenom se pokazalo kako je Nijemac bio u pravu, a tih 16 milijuna koje je Lpool dobio za njega, danas izgleda kao nešto nevjerojatno.

Naime, Ibe nakon što nije pokazao svoj potencijal u Bournemouthu (tamo se zadržao tri godine) je karijeru pokušao revitalizirati u Derbyju, a onda i turskom Adanasporu. Bez kluba je bio više od godinu dana, a sada je ‘spas’ odlučio potražiti u petom razredu engelskog nogometa.

Nekadašnji U21 reprezentativac Engleske tako je postao novi igrač Ebbsfleet Uniteda, kluba koji je prošle sezone izborio plasman iz šestog u peti rang engleskog nogometa. Trenutno se nalaze na 16.mjestu National lige,

Inače, za mjesto u momčadi borit će se s donedavnim igračem Slaven Belupa, Matthiasom Fanimom, a on je ljetos u omaleni klub nedaleko Londona stigao iz slovenskog Kopera.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Jordon IbeMatthias Fanimoengleska

Ostale Vijesti