Germania
Germania

Live prijenos utakmice Ajax - Lokomotiva pratite na Germanijaku (LIVESTREAM)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.07.22. | 11:49

Utakmica počinje u 14 sati, a zagrebačkom sastavu ovo će biti 'generalka' pred početak prvenstva.

U sjeni večerašnjeg Superkupa, koji se na Maksimiru igra između Dinama i Hajduka, zagrebačka Lokomotiva u nizozemskom De Toemkostu odigrat će generalku pred početak sezone i to protiv jednog od najtrofejnijih klubova svih vremena, prvaka Nizozemske Ajaxa.

A sjajna vijest za sve naše čitatelje i navijače Lokomotive je izravni prijenos utakmice kojeg ćete moći pratiti na Germanijak.hr-u!

Lokomotivi će ovo biti četvrta pripremna utakmica na pripremama u Nizozemskoj u kojoj se zagrebački sastav tradicionalno priprema pred početak nove sezone. U prvoj utakmici momčad s Kajzercie je svladala slavnog škotskog drugoligaša Queens Park (3:1), uslijedili su porazi od nizozemskog Go Ahead Eaglesa (0:2) i Maccabi Tel Aviva (0:3), a sada će Lokosi odmjeriti snage sa slavnim klubom iz Amsterdama koji je kroz povijest osvojio 65 nizozemskih trofeja i osam međunarodnih među kojima su i četiri Kupa/Lige prvaka.

(1.18) Ajax (6.75) Lokomotiva (10.5)

Lokomotiva će se slavnim Kopljanicima suprotstaviti u sljedećem sastavu:

Mikita Turbajevski - Marko Vranjković, Jon Mersinaj, Nikola Soldo, Ivan Milićević - Enis Cokaj, Mateo Marić - Ibrahim Alyju, Jakov Anton Vasilj, Josip Pivarić - Sandro Kulenovi.

S klupe za pričuve svoju priliku će čekati: Kreševan Santini, Krunoslav Hendija, Albion Marku, Hajdin Salihu, Raul Florucz, Indrit Tuci, Art Smakaj, Sherif Kallaku, Silvio Goričan, Fabijan Krivak, Luka Išlić, Vladan Bubanja.

U sastavu neće biti najvrijednijeg eksponata Lokomotive Lukasa Kačavende koji je zadobio blagu ozljedu ligamenata, a u kadru neće biti ni rekonvalescenata Justina De Hasa te Branimira Cipetića.

Ajax će istrčati u sljedećem sastavu: Gorter - Klaiber, Schuurs, Blind, Baas - Regeer, Taylor - Banel, Klaasen, Unuvar - Rasmussen

Prvu utakmicu nove sezone Lokomotiva igra u petak, 15. srpnja protiv Dinama na Maksimiru.

Podsjetimo, Lokomotiva i Germania nedavno su produžili sponzorsku suradnju, a u Germanijinoj ponudi možete pronaći i tečajeve za utakmicu Ajax - Lokomotiva.

(1.18) Ajax (6.75) Lokomotiva (10.5)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

(N.R.)


Tagovi

AjaxLokomotiva ZagrebNK Lokomotiva

Ostale Vijesti