REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Lista za odstrel? Ivan Perišić na popisu 10 zvijezda koje bi mogle napustiti Tottenham u "ljetnom čišćenju svlačionice"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 12:59

Pitanje svih pitanja je hoće li ostati Harry Kane

Novi trener Tottenhama Ange Postecoglou nadgledat će značajan remont momčadi Spursa tijekom ljeta promjena u klubu iz sjevernog Londona.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hugo Lloris, Ivan Perišić, Eric Dier, Ben Davies i Davinson Sanchez predvode popis od najmanje 10 igrača čija je budućnost ugrožena. Ryan Sessegnon, Giovani Lo Celso, Sergio Reguilon, Harry Winks i Bryan Gil također bi mogli otići kao dio “čišćenja svlačionice”, piše Evening Standard.

Postecoglou će nastojati preoblikovati svoju momčad za sljedeću sezonu, a Australac se također suočava s odlukom o budućnosti Tanguya Ndombelea.

Spursi moraju smanjiti veličinu svoje momčadi nakon što su propustili europski nogomet za sljedeću sezonu, a prodaja igrača bit će potrebna kako bi se financirali planovi za nova potpisa.

Kapetan Spursa Lloris potvrdio je da želi otići ovog ljeta, a vratar traži novi izazov nakon 11 godina i više od 400 nastupa za klub. Kao i Lloris, Perišić ima još samo godinu dana ugovora i mogao bi otići nakon što nije uspio impresionirati otkako ga je prošlog ljeta potpisao Antonio Conte u slobodnom transferu.

Spursi će vjerojatno poslušati ponude za Diera i Daviesa, budući da pokušavaju poboljšati svoju obranu, dok Sanchezu treba novi početak nakon što su ga navijači izviždali u travnju i govorio je da želi igrati regularniji nogomet.

Sessegnon nikada nije ispunio svoje obećanje odato d svog 25 milijuna funti vrijednog prelaska iz Fulhama 2019., dok su Lo Celso i Gil prodavljiva imovina nakon sezona na posudbama u Španjolskoj. Winks je ovu sezonu proveo na posudbi u Sampdoriji, koja je završila na dnu Serie A.

Reguilon bi se trebao vratiti s posudbe u Atletico Madridu, ali se suočava s novom konkurencijom na poziciji lijevog beka Destinyja Udogieja, koji ovog ljeta prelazi u Spurse, godinu dana nakon što je potpisan s Udineseom za početni ugovor vrijedan 15 milijuna funti.

Ndombele je upisao 30 nastupa u Serie A za talijanskog prvaka Napoli tijekom posudbe ove sezone. Francuz ima još dvije godine ugovora koji je potpisao nakon 63 milijuna funti vrijednog transfera iz Lyona 2019., ali se mučio s adaptacijom na Premier ligu.

Najveće je, pak, pitanje s kojim će se Postecoglou pozabaviti hoće li Harry Kane biti dio njegove momčadi sljedeće sezone. E tu se pita samo Daniela Levyja… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TottenhamAnge PostecoglouDaniel LevyIvan PerišićHarry KanetransferiLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti