NK Slaven Belupo
NK Slaven Belupo

Lepinjica OUT, Lepinjica IN: Ponajbolji igrač Druge NL novo je pojačanje Slaven Belupa

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 19:00

Novo pojačanje na stadionu Ivan Kušek Apaš

Kpoprivnički klub objavio je dolazak novog pojačanja. Kako su naveli, Igor Lepinjica potpisao je dvogodišnji ugovor sa Slaven Belupom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Lepinjica je rođen u Rijeci 9.7.1999., a primarna pozicija mu je pozicija ofenzivnog veznog igrača. Prošao je Školu nogometa Rijeke, a u seniorskoj karijeri je igrao za Pazinku i Jadran iz Poreča. Zanimljivo, brat je blizanac Ivana Lepinjice koji je u prošloj sezoni igrao za Slaven Belupo, a koji je nedavno prodan u Azerbajdžan za 400 tisuća eura.

"Osjećaj je zaista dobar, ali moram priznati i malo neočekivan. Prije dva mjeseca nisam mogao zamisliti da ću u novoj sezoni biti u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Drago mi je da sam se dokazao kroz prvi dio priprema i zaslužio ugovor. Na meni je sada da radim, da se prilagodim ritmu više razine, dam svoj maksimum na svakom treningu i napredujem u sredini koja je savršena za razvoj nogometne karijere. Brat mi je ispričao sve najljepše o Koprivnici i Slaven Belupu, on je zapravo bio i ključan faktor u ovoj cijeloj priči jer me uvjerio da moram probati i da se mogu izboriti za kadar. Uvjeren sam da je ispred nas odlična sezona", rekao je Lepinjica za službene klupske kanale.

Inače, Lepinjica je na stolu imao i ponudu Opatije, koja od ove sezone igra Prvu NL. Nuđeni su mu sjajni uvjeti te bi postao jedan od najbolje plaćenih igrača lige, ali se odlučio za koprivnički klub i elitni razred hrvatskog klupskog nogometa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSlaven Beluponogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoIgor Lepinjica

Ostale Vijesti