Ivana Ivanović/Pixsell
Ivana Ivanović/Pixsell

Leko protiv Budimira: Hajduk igra zatvorenu trening utakmicu sa Širokim Brijegom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.06.23. | 08:05

Treneru Ivanu Leki prvi protivnik bit će momčad koju vodi donedavni trener juniora Bijelih Marijan Budimir

Prva od šest prijateljskih utakmica koje Hajduk igra u sklopu priprema za novu sezonu na rasporedu je danas predvečer. Protivnik na Poljudu je Široki Brijeg koji vodi trener Marijan Budimir, autor sjajnih rezultata s juniorima Bijelih. Mogla je to biti prigoda da ga se na otvorenoj sceni vidi kako se snalazi u debiju u seniorskom nogometu, no Hajduk se odlučio u dogovoru sa Širokim iz organizacijskih razloga odigrati utakmicu zatvorenu za javnost, službeno je to trening susret. Široki je priča za sebe, Hajduk je dobrim odnosima s BiH premijeligašem, a vidjet ćemo hoće li za Budimirom otići na kaljenje i nekolicina igrača u sklopu uzajamne suradnje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sa Hajdukove strane je utakmica važna što je prva nakon pet radnih dana priprema te će se, iako se očekuje još pojačanja, vidjeti kakvu će postavu izvesti trener Ivan Leko i kako će rasporediti minutažu. Kako će izgledati obrana kad nema više Tonija Borevkovića i Chidozieja Awaziema, zasigurno se očekuje debi Zvonimira Šarlije, zasad jedinog novog igrača u kadru Bijelih…

Već u ponedjeljak Hajduk putuje prema svojoj bazi na Bledu, a u Sloveniji će odigrati još pet utakmica koje će se moći vidjeti u izravnom prijenosu preko klupske Internet tv-platforme. Već u srijedu igra se protiv slovačkog Spartaka iz Trnave, pa onda s Olimpijom na njihovu stadionu Stožice (2. srpnja). Nakon toga je na redu dvoboj s budimpeštanskim MTK-om (5. srpnja) pa potom utakmica s klubom partnerom Kalcer Radomljem (7. srpnja) i onda na kraju generalka s Trabzonsporom koji vodi Nenad Bjelica. Taj dvoboj bit će najitrigantniji zbog snage protivnika koji je tempiran prije dva dvoboja s Dinamom, 15. srpnja u Superkupu, pa onda idući tjedan na otvaranju prvenstva. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukIvan LekoŠiroki BrijegMarijan BudimirHrvatska nogometna ligaHrvatski SuperkupBiH Premijer liga

Ostale Vijesti