Leicester ipak ostaje bez važnog igrača - odbio novi ugovor i odlazi u Tottenham?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.08.16. | 09:51

Claudio Ranieri, Jamie Vardy i Riyad Mahrez su odlučili ostati u Leicesteru, ali jedan važni igrač bi se mogao priključiti N'Golo Kanteu u rubrici 'odlasci' iz redova aktualnog engleskog prvaka.

Leicester je svim svojim najvažnijim igračima ponudio nove ugovore nakon osvajanja naslova prvaka. Vardy, Mahrez i trener Ranieri su ih prihvatili, Kante nije te je otišao u Chelsea, a mogao bi mu se priključiti i Danny Drinkwater.

Doduše, engleski reprezentativni veznjak nije na meti Chelseaja već drugog londonskog kluba – Tottenhama, ali ni on za sada ne želi potpisati novi ugovor s Leicesterom. 'Lisice' su mu ponudile 80 tisuća funti tjedno, a on je to odbio. Engleski mediji kažu kako će Liecster poslati novu ponudu u iznosu od 100 tisuća funti tjedno, ali da nije izvjesno kako će Drinkwater to prihvatiti. Naime, Tottenham je izrazito zainteresiran dovesti ga u svoje redove i tako s Dele Allijem stvoriti vezni red od reprezentativaca 'Gordog Albiona'. Ako do transfera dođe, odšteta ne bi trebala biti manja od 25 milijuna eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Danny Drinkwaterprijelazni rok

Ostale Vijesti